γαριδομακαροναδα δρισκας | διαφορα σπιτικα παγωτα | αλμυρο κεικ με φετα και πιπεριες | sintagi gia krouasan vputirou | κοτσι στη γαστρα δρισκας | βοδινο κουταλα συνταγes | μείγμα για κρουστα κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ραπανακια γλυστριδα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ

    ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ   6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι   ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]

Πηγή: e-sofia.gr
Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο[...]

Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τα κρητικά: αρνί με αβρωνιές

Αφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
LUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

LUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το μενού της Κρήτης!

Καλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Στριφτάρια με κιμά

Υλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα σε λεπτές ροδέλες(μόνο το[...]

Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr
Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ

Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Ικαριώτικα Πανηγύρια!

Ικαρία Χρόνια προσπαθούσαμε να πάμε. Φέτος τα καταφέραμε. Και θέλουμε κι άλλο! Για τις ομορφιές του νησιού, το πράσινο και τις θάλασσες, το φαγητό, τους[...]

Πηγή: sforsummer.wordpress.com
Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μοσχαράκι στιφάδο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το στιφάδο είναι είναι ένας τρόπος μαγειρέματος για πολλά φαγητά όπως είναι το κουνέλι, το μοσχάρι, τα σαλιγκάρια, τα μανιτάρια κλπ.[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Τραχανότο με Μανιτάρια - Παντοπωλείο[...]

Σας παρουσιάζουμε συνταγή για τραχανά, από μια από τις αγαπημένες μας food blogger Έλενα Σμπώκου, η συνταγή αναδημοσιεύεται από την σελίδα της Elena’s[...]

Πηγή: sesoyla.gr
Ψαροφαγία: τρώγοντας ελληνικά και ιστορικά -[...]

Μια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy