Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Οι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΔεν είμαι επαγγελματίας blogger, το food blogging είναι το χόμπυ μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που μαγειρεύω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚορυφαίο κυνήγι για τον Auguste Escoffier, ο μπέλος φασιανός αντιτάσσει στα πτηνά-Γολιάθ το φίνο κρέας του και την εξαιρετική του γεύση. Πιάτο για δύο κατά[...]
Πηγή: pandespani.comΤα Γαλλικά κρασιά θεωρούσα πάντα ότι είναι η βάση της γνώσης και γευστικής εκπαίδευσης κάθε οινόφιλου. Αποτελούν το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμη κι αν[...]
Πηγή: caruso.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολλοί επισκέπτες της Κρήτης έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια ότι αυθεντική κρητική κουζίνα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα στην ενδοχώρα του νησιού[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα: Χοιρινό με μήλο και κρεμμύδια 600 γρ. Χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γρ. Βούτυρο 300γρ. ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2 κ.σ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το χοιρινό 600 γραμμάρια χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γραμμάρια βούτυρο 300 γραμμάρια ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2[...]
Πηγή: sidagi.grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό βοδινό 1 κιλό κρεμμύδια 2 ποτήρια κρασί κόκκινο γλυκό ½ ποτήρι ξύδι άσπρο (από σταφύλι) 2-3 σκελίδες σκόρδο λάδι για τηγάνισμα αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Είστε όλοι καλά; Χαθήκαμε για λίγο διάστημα, λίγο ο καλός καιρός , που μας κρατούσε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού , λίγο κάτι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜε αυτή τη συνταγή ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας, ενώ θα βγάλει και εσάς από τη δύσκολη θέση όταν ψάχνετε εναγωνίως τι θα τους[...]
Πηγή: xrysessyntages.com