Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
της μαμάς.. Ξέρετε αυτής της μαμάς που θα σκεφτεί χιλιάδες τρόπους για να φάει το βλαστάρι της θρεπτικά τρόφιμα και κυρίως λαχανικά. Σήμερα σας έχω την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο κειμενάκι αυτό είχε δημοσιευτεί σαν συνταγή στο (παλιό) gourmet.gr. Έπαιξε και αυτό ρόλο στο να να ξεκινήσουμε το fagaki.gr, με λίγο ρεαλιστικότερες[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.gr400 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή σπαλομπριζόλα αλλά σιτεμένη 1 κρεμμύδι 500 γρ. λευκά μανιτάρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο (2 κ.σ. + 1 κ.σ.) 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.σ. μουστάρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγέτι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, 1 κουταλάκι αλάτι, Για τον κιμά: ½ κιλό κιμά (βοδινός ή χοιρινός ή ανάμικτος), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com400 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 500 γρ. λευκά μανιτάρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο (2 κ.σ. + 1 κ.σ.) 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. πελτέ τομάτας 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής 500 γρ. λινγκουίνι 2 κουτ. σούπας Flora soft με βούτυρο 1 κιλό μοσχαράκι σε κομμάτια 1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500[...]
Πηγή: icookgreek.com1 συσκευασία πένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 400 γρ. φρέσκα ασπρομανίταρα 8 φέτες πανσέτα 2 κ.σ. γιαούρτι 2 συσκευασίες σάλτσα[...]
Πηγή: argiro.grΜια πιτούλα που έλειπε από την κουζίνα του Tante Kiki... η μελιτζανόπιτα!!! Την είχα φτιάξει για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι αλλά όσο γρήγορα ετοιμάστηκε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το φαγητό είναι στην ουσία ένα πάντρεμα μουσακά και παστίτσιου. Η εμφάνισή του θυμίζει τούρτα και φυσικά, είναι πολύ ωραίο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚλασσική ιταλική συνταγή και όχι ευρέως γνωστή..., αλλά, μία φορά θα τη φάτε και θα τη ξαναφάτε, ξαναφάτε... Υλικά 1/2 κ. μακαρόνια (1 πακέτο) 300 γ.[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤα μακαρόνια αυτά τα τεράστια τα συγκεκριμένα τα έφαγα στη Σουηδία σε Ιταλικό εστιατόριο για πρώτη φορά και τα λάτρεψα! Αυτοσχεδίασα και μου βγήκαν τέλεια[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΩς πότε ο εργένης θα μένει εργένης; Καλά και άγια τα εύκολα γεύματα, οι μαγγανείες και τα κόλπα για να καλύπτει την μοναχική πείνα και λαχτάρα του όμως, αργά[...]
Πηγή: bostanistas.gr400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια πιτούλα που έλειπε από την κουζίνα του Tante Kiki... η μελιτζανόπιτα!!! Την είχα φτιάξει για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι αλλά όσο γρήγορα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια άλλη πικάντικη εκδοχή του συνηθισμένου κιμά για μακαρόνια, με μυρωδάτο ρυζάκι και σος γιαουρτιού. Τι χρειαζόμαστε: Για τον κιμά: 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com