Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Η Ελληνική παράδοση θέλει το Πάσχα το κοκορέτσι και το σουβλιστό αρνί. Για όσους δεν μπορούν να σουβλίσουν μεγάλο κοκορέτσι να η πρόταση!! Μικρά κοκορετσάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω πάλι. Το ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα , ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα και τελείωσε την Πέμπτη το απόγευμα. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grέντερο ενός γουρουνιού 2 κιλά συκώτι χοιρινό 2 κιλά κρέας χοιρινό εντόσθια απο 1 γουρούνι (καρδιά, νεφρά, σπλήνα) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα[...]
Πηγή: cooklos.grΣήμερα έκανα κοπάνα από το σχολείο όϊ παίζουμε ,κάνει ψοφόκρυο ρίχνει χιονόνερο και έτσι αποφάσισα ότι δεν αντέχω το κρύο.Μεν περιπαίζετε γιατί άλλη φορά θα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ φωτογραφία βέβαια είναι απο τη πέρσι το Πάσχα που έκανα αυτό το πιάτο. Ιδιαίτερος μεζές φίλοι μου, θα το κάνω και φέτος μαζί με τους τζιγεροσαρμάδες. Όπως[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr1 αντεριά (εντεράκια), από κατσίκι κατά προτίμηση ή αρνίσια 1 συκωταριά αρνίσια γλυκάδια αρνίσια 1 μεγάλη μπόλια αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Γυρίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΜία συνταγή της γιαγιάς μου για ένα τέλειο κρασομεζέ (φτάνει να σας αρέσει η σπλήνα). Τι χρειαζόμαστε: 1 σπλήνα μοσχαρίσια γύρω στο 1,5 κιλό. 250 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαρβαβίτσα λένε το παραδοσιακό φαγητό που τρώνε ανήμερα τα Χριστούγεννα οι Θρακιώτες. Στα Κουφάλια (τόπο καταγωγής του άντρα μου που το 90% των κατοίκων είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπάμπω ή ματιές, ένα καθαρά Θρακιώτικο φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό έντερα χοιρινά 1 κιλό συκώτι χοιρινό 1,5 κιλό κρέας χοιρινό 1 κιλό κιμά χοιρινό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 σπλήνα μοσχαρίσια 300-350 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1/3 φλυτζ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο μάραθο, άνηθο αλάτι, πιπέρι 1 ½ ποτήρι κρασί[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κατσίκι 1 συκωταριά ( γλυκάδια, καρδιά, σπλήνα, πνευμόνια και μπόλια )ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπολάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά 2 σκέπες (ή αλλιώς μπόλιες)αρνίσιες ή κατσικίσιες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 1 μέτριο ξερό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤσικνοπέμπτη πλησιάζει και πιάνω την ευκαιρία για να σας πω δυο λόγια για το πως γιορταζόταν και γιορτάζεται εδώ και στην Πάτρα. Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟι Αφορισμοί είναι από τα σημαντικότερα έργα της Ιπποκρατικής Συλλογής. Αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού των γιατρών όλων των εποχών και κυκλοφορούμενο ευρύτατα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr