Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Έχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 κιλό πατάτες 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη 1 1/2 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη χυμός από 1 λεμόνι ρίγανη φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αλλά καιη μεγάλη εθνική μας εορτή, για την έναρξη της επανάστασης του 1821. Σύμφωνα με τη θρησκεία μας, αύριο[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euΝέα χρονιά και πάντα έχουμε ελπίδες για αλλαγές και εναλλακτικές διαδικασίες σε όσα καθημερινά μας συμβαίνουν που με τον τρόπο τους καθορίζουν τις ζωές μας,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiεχθες φτιαξαμε το κρεας κοκκινιστο ,περισεψε..κ σημερα εκανα αυτο που εκανε η γιαγιακα μου οταν ημασταν μικρα κ γλυφαμε κ τα πιατα!!κατι πολυ απλο ..προσθεσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛικέρ κυδώνι Γλυκό κουταλιού κυδώνι Μοσχάρι με κυδώνια Μαρμελάδα κυδώνι Κυδωνόπαστο Κολοκυθόσουπα Κολοκυθόπιτα γλυκιά και αλμυρή Λικέρ δαμάσκηνο Γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή λαιμό (αν θέλετε λιπάκι) σε μερίδες 2 λίτρα νερό 3 καρότα σε φέτες 4 πατάτες σε μεγάλους κύβους ή κυδωνάτες 1 κρεμμύδι σε φέτες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κατσικίσιο μπούτι 1,5 κιλό περίπου χωρίς κόκαλο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 κύβο λαχανικών αραιωμένο σε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό 1 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή εδώ είναι η ωραιότερη συνταγή για γιουβαρλάκια. Οχι όμως σουπέ αλλά ανατολίτικα με σάλτσα από λεμόνι και αβγό... Καταρχήν βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από[...]
Πηγή: supersyntages.grΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Γεύση και άρωμα ξεχύνονται απ' αυτό το απλό και λιτό φαγητό. Μπορείτε να το φάτε σαν κύριο πιάτο, ειδικά στις νηστείες ή ακόμη και σαν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr