Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 239 συνταγές
Ρολό κιμά γεμιστό με αυγό και σάλτσα μανιταριών, Ρολό με κιμά & ψητές πατάτες και αγκινάρες Ιερουσαλήμ, Ρολό κιμά γεμιστό με σπανάκι, τυριά και αυγά σε καραμελωμένη κρούστα με Πατάτες της Δούκισσας Glazed meatloaf filled with spinach, feta, cheese and eggs, with Duchess potatoes a la grecque, Ρολό κιμά, Ρολό με κιμά και μπέικον, Ρολό κιμά με πουρέ γλυκοπατάτας
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα μπιφτέκια!Ολα τα τιπς και 8 συνταγες που θα σας καταπληξουν!, ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO, ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO
Χριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜερικοί φίλοι με ρωτούν αν θα βάλω νηστίσιμες και πασχαλινές συνταγές. Φυσικά και θα βάλω, αλλά μέχρι να τις βάλω, σας υπενθυμίζω παλιότερες συνταγές. Κάνοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comHello friends!I decided to post this recipe in the spirit of the upcoming Canadian Thanksgiving Weekend ..It is one of the six major Canadian holidays, always[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 κότσια αρνιού 12 αγκινάρες 3 μαραθόριζες (φινόκιο) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 ml ελαιόλαδο (αρωματισμένο με σκόρδο) Χυμός από 4 λεμόνια 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια υπέροχη συνταγή για κεφτέδες αφράτους κοκκινιστούς και όχι τηγανιτούς. Μου την έμαθε η πεθερά μου και η καταγωγή της συνταγής είναι από ένα χωριό στα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. θυμάρι 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού 1 πρέζα ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως περάσαμε κι εμείς. Σάββατο βράδυ, κλασικά, φάγαμε όπως πάντα στην πεθερά μου. Καλά να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr