Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
2 κιλά σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος 2 καρότα 2 κλωνάρια σελερι 1 κρεμμύδι 1 μπουκάλι αγιωργίτικο κόκκινο κρασί 1 λίτρο ζωμό κότας 2 τεμάχια αστεροειδή γλυκάνισο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ τελευταία Κυριακή που τρώμε κρέας,έως το Πάσχα, είναι η αυριανή σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο,αφού η επόμενη Κυριακή είναι της Τυρινής. Σήμερα την ώρα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ κλασικός τραχανάς σούπα, αντί για τα ψητά ψωμάκια ή το τυρί, αρτύζεται με χταπόδι σε μικροσκοπικά σουτζουκάκια: μια οικεία, αλλά όχι αναμενόμενη γεύση.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣάββατο σήμερα και έχω μπόλικη ώρα στη διάθεση μου για μαγείρεμα. Φρόντισα να προμηθευτώ από χτες από το χασάπη το κρεατάκι μου και ξεκινάω αμέσως!!! Αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά συκώτι μοσχαρίσιο: 600 γρ. φύλλα ιβίσκου: 30 γρ. νερό: 1lt κρέμα γάλακτος 3% ή 15%: 150ml βούτυρο: 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου αλεύρι: 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΑυτή η συνταγή θα έπρεπε λογικά να δημοσιευτεί μέρες πριν αλλά βλέπετε δεν με άφησαν τα "ξεπορτίσματα". Που με έχανες που με έβρισκες πάντως σπίτι δεν ήμουν.[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ 4 κότσια αρνιού(300 γρ. το κάθε ένα) 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 καρότο κομμένο στα δυο 1 κλωνάρι σέλερυ 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 1 αστεροειδής γλυκάνισος 1 δαφνόφυλλο, φρέσκο ή ξερό 5 - 6 κλωνάρια θυμάρι ή 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr