Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΜία γευστική πρόταση από τον Αγγελο Ρεντουλα και τον "Γαστρονόμο" Προετοιμασία : 20΄ Ψήσιμο : 4 ώρες ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 με 6 μερίδες 1½[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ τελευταία Κυριακή που τρώμε κρέας,έως το Πάσχα, είναι η αυριανή σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο,αφού η επόμενη Κυριακή είναι της Τυρινής. Σήμερα την ώρα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ κλασικός τραχανάς σούπα, αντί για τα ψητά ψωμάκια ή το τυρί, αρτύζεται με χταπόδι σε μικροσκοπικά σουτζουκάκια: μια οικεία, αλλά όχι αναμενόμενη γεύση.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr2 κιλά σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος 2 καρότα 2 κλωνάρια σελερι 1 κρεμμύδι 1 μπουκάλι αγιωργίτικο κόκκινο κρασί 1 λίτρο ζωμό κότας 2 τεμάχια αστεροειδή γλυκάνισο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά συκώτι μοσχαρίσιο: 600 γρ. φύλλα ιβίσκου: 30 γρ. νερό: 1lt κρέμα γάλακτος 3% ή 15%: 150ml βούτυρο: 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου αλεύρι: 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΧοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτή η συνταγή θα έπρεπε λογικά να δημοσιευτεί μέρες πριν αλλά βλέπετε δεν με άφησαν τα "ξεπορτίσματα". Που με έχανες που με έβρισκες πάντως σπίτι δεν ήμουν.[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ 4 κότσια αρνιού(300 γρ. το κάθε ένα) 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 καρότο κομμένο στα δυο 1 κλωνάρι σέλερυ 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 1 αστεροειδής γλυκάνισος 1 δαφνόφυλλο, φρέσκο ή ξερό 5 - 6 κλωνάρια θυμάρι ή 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1/4[...]
Πηγή: sidagi.gr500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr