Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Τα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr3 φλ. ρύζι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. ρεβίθια μουλιασμένα 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 φλ. νερό 3 κ.σ. σταφίδα ή ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΚάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΠΡΩΤΕΪΝΕΣ Είναι σημαντικές για το σχηματισμό και τη διατήρηση των ιστών του σώματος και την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και της οπτικής οξύτητας. Επίσης,[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤης Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΈχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φαγητό είναι απαραίτητο για να επιβιώσουμε, καθώς αποτελεί την πηγή όλων εκείνων των διατροφικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στη σωστή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤης Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΕπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, 1. ΦΡΕΣΚΑ ΒΟΤΑΝΑ Τα φρέσκα βότανα προσφέρουν γεύση και άρωμα στο φαγητό μας και με τη χρήση τους μπορούμε να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΌσο κι αν προσπαθήσετε να μυήσετε τα μικρά σας στα μυστικά μιας ισορροπημένης διατροφής, όσο κι αν τους προσφέρετε υγιεινές λιχουδιές δοσμένες με χίλιους δύο[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες