Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 520 συνταγές
Παραδοσιακό, νόστιμο, οικονομικό, εύκολο! Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό για σήμερα, από τα αγαπημένα μας. Το πιάτο αυτό το φτιάχνουμε στην Κρήτη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως έχουμε ξαναπεί δεν πετάμε τίποτα!!! Μέσα στο ψυγείο περίμενε υπομονετικά λίγο λάχανο, κατάλληλο για ντολμαδάκια. Για σήμερα ήθελα κάτι συνοδευτικό στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά αρνίσιο ή (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη 3 φέτες ψωμί μουλιασμένες στο κρασί 1 αυγό αλάτι - πιπέρι-μπόλικο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 1/2 kg αρνίσια συκωταριά 2 κρεμμύδια φρέσκα 2 πράσα κληματόβεργες, καμιά εικοσαριά Μπόλια από 2 αρνιά ρίγανη αλάτι πιπέρι 1/2 kg τριμμένο τυρί gounda[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά : Για συνοδευτικό στα μακαρόνια 1/2 κg κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κg συκώτι αρνιού 1 κρεμμύδι ξερό 2 ντομάτες 1 κουταλιά ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι το τρίτο στιφάδο που αναρτάτε εδώ... Έχουν προηγηθεί το Στιφάδο με μοσχάρι και το Χταπόδι στιφάδο με πορτοκάλι . Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]
Πηγή: greekmasa.gr