Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
υλικά για 6 άτομα 1 κ. μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα, καθαρισμένα από το πολύ λίπος 1/2 μπουκάλι κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση από ξινόμαυρο) 800 γρ. ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami25/9/16 Τέλειο κυριακάτικο μοσχάρι για να μαζευτούν όλοι τρέχοντας στο τραπέζι. Τι καλύτερο από τρυφερό κρέας μαγειρεμένο με λαχανικά σε πλούσια σάλτσα. Το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά ένα φιλέτο βοδινό μια ουρά βοδινού πατάτες γάλα σκόρδο θυμάρι δεντρολίβανο κρασί λάδι βούτυρο κρεμμύδια ρίγανη μπιζέλια μανιτάρια Εκτέλεση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 6-8 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 500γρ. χοιρινός λαιμός κομμένος σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα σε κύβους 250γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμάς χοιρινός Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 2 κρεμμύδια 2 καρότα 2 σέλερι 150-200 γρ. πελτέ 1 κ.σ. ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1 κύβο βοδινό 4 κλωναράκια[...]
Πηγή: megatv.com/cook250 γρ. κόκκινες φακές 3 λουκάνικα καραμανλίδικα βοδινά ½ κούπα ψιλοκομμένο σέλερι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3 καρότα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grCome again? :)) Το Ιταλικό ossobuco δεν ειναι τίποτε άλλο απο μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες-μερίδες με το κόκκαλο. Η κλασσική συνταγή γίνεται με λευκό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά 50 γρ. πελτέ ντομάτας 50 ml κόκκινο κρασί 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 3 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας Ελαιόλαδο 100 γρ. ντομάτα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕτοίμασε μια σος μπίρας και φτιάξε ζουμερή κρεατόπιτα με μοσχάρι. Μια πίτα όπως την ετοιμάζουν στο εξωτερικό με πιο χοντρή ζύμη και όχι τα λεπτά ελληνικά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας βοδινό 60 γρ. καρότο 60 γρ. κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Σέλερι Κόκκινο κρασί Brouilly (ή Νάουσα). Βούτυρο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 100γρ. ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα250γρ. καστανό ρύζι 1κ.σ πελτέ ντομάτας 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πακέτο κανέλονια Barilla(οπωσδήποτε!) Για τον κιμα: 1 κιλό κιμά μοσχάρισιο 2 καρότα τριμμενα 2 κρεμμύδια 2 κλωναρια σελερυ 2 δαφνες 500 γρ σάλτσα ντομάτας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κανελόνια (cannelloni) είναι το αγαπημένο φαγητό της μικρής μου κόρης, της Ήβης.Χάρη στην οποία μάλιστα, υπάρχει και αυτό το άρθρο με τις ωραίες[...]
Πηγή: caruso.gr