συνταγες με τραχανα αργυρω | μαριναρισμα κοντοσουβλι χοιρινο | μπαρες με κορν φλεικς | σουφλε ζυμαρικων με αυγα και γαλα | γεμιση για ρολο χοιρινο | μπακλαβας βεφας αλεξιαδου | παρασκευη ριζογαλου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις δαφνες παγωτο

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Καυτερή πίτσα

Μία σούπερ πρόταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου 10΄, ψήσιμο περίπου[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Φιλέτο βοδινό Wellington

Ένα πολύ εγγλέζικο πιάτο, σχεδόν απαραίτητο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον Arthur Wellesley, 1o δούκα του[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φιλέτο βοδινό Wellington

ΥΛΙΚΑ 750 γρ. φιλέτο βοδινό από την καρδιά του φιλέτου (το κεντρικό κομμάτι) καλά καθαρισμένο από τις ίνες του, 2 κουταλιές λάδι, 750 γρ. μανιτάρια πλυμένα,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Αυθεντικό Μοσχάρι Wellington συνταγή από tatana

1 ολόκληρο φιλέτο μοσχαρίσιο δεμένο με σπάγκο 2 φύλλα σφολιάτας 1 κρόκο αυγού 10 φέτες προσούτο ή μπέικον 3 κ.σ. μουστάρδα Υλικά για τη μους μανιταριών[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινό σνίτσελ με προσούτο και μοτσαρέλα και[...]

ΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]

Πηγή: megatv.com/cook
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ // PARMIGIANA DI[...]

ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ♦♦ PARMIGIANA DI[...]

ΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πίτα και τυροπιτάκια: μ' ένα ζυμάρι, δυο[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE[...]

SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σνίτσελ ρολά με σάλτσα ντομάτας

Υλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πίτσα χωρίς φούρνο : όλα τα μυστικά!

Περάσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μ' ένα ζυμάρι, δυο νοστιμιές: πίτα και[...]

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Tortellini in brodo (από τον Νίκο Δημητροκάλη[...]

Υλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χοιρινά σνιτσελάκια πανέ με σάλτσα α λα κρεμ

Τι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινά σνίτσελ 8 φέτες καπνιστό τυρί Μετσόβου 8 φέτες προσούτο 4 αυγά χτυπημένα 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Barilla Cannelloni με μοσχάρι, προσούτο &[...]

Αυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
M, όπως... Migas 1

(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπριζόλες χοιρινές γεμιστές

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ   για 4 άτομα Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες γύρω στα 200 γρ. η καθεμιά 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 100 γρ. προσούτο[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Φιλέτο βοδινό Γουέλινκτον

Υλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 750 γρ. φιλέτο βοδινό, από την καρδιά του φιλέτου (το κεντρικό κοµµάτι) καλά καθαρισµένο από τις ίνες του, 2 κουταλιές λάδι, 750 γρ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy