Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Μία σούπερ πρόταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου 10΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα πολύ εγγλέζικο πιάτο, σχεδόν απαραίτητο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον Arthur Wellesley, 1o δούκα του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 750 γρ. φιλέτο βοδινό από την καρδιά του φιλέτου (το κεντρικό κομμάτι) καλά καθαρισμένο από τις ίνες του, 2 κουταλιές λάδι, 750 γρ. μανιτάρια πλυμένα,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ολόκληρο φιλέτο μοσχαρίσιο δεμένο με σπάγκο 2 φύλλα σφολιάτας 1 κρόκο αυγού 10 φέτες προσούτο ή μπέικον 3 κ.σ. μουστάρδα Υλικά για τη μους μανιταριών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινά σνίτσελ 8 φέτες καπνιστό τυρί Μετσόβου 8 φέτες προσούτο 4 αυγά χτυπημένα 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ για 4 άτομα Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες γύρω στα 200 γρ. η καθεμιά 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 100 γρ. προσούτο[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 750 γρ. φιλέτο βοδινό, από την καρδιά του φιλέτου (το κεντρικό κοµµάτι) καλά καθαρισµένο από τις ίνες του, 2 κουταλιές λάδι, 750 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com