Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Χάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ κλασική σαλάτα μεταμορφώνεται για να χωρέσει αρνί και αυγό που περίσσεψε από το Πάσχα! Τόσο εύκολα και τόσο νόστιμα! Εύκολη 20 λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤην ώρα που σκόρπιζα πάνω από την αχνιστή μυρωδάτη σούπα από μπρόκολο τα φετάκια του λουκάνικου που είχα ψήσει για να γίνουν τραγανά, συνειδητοποίησα τι[...]
Πηγή: bostanistas.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιπαθούσα τ’ αβγά. Κάτι όμως ανεξήγητο συνέβη και τα γούστα μου άλλαξαν. Άρχισα να τα λιμπίζομαι, ν’[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.grΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]
Πηγή: sidagi.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΠροσοχή ..... Δυναμίτης! (Με “χθεσινό” ψωμί, ελαιόλαδο, αλλαντικά, αυγά και πιπεριές) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για τη γαλοπούλα 1 φιλέτο από στήθος γαλοπούλας μαζί με το παραφίλετο βάρους 1,5 κιλό περίπου αλάτι / πιπέρι λίγο ελαιόλαδο φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!! Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr19/11/13 Εδώ και κάποιους μήνες που λόγω οικογενειακών και προσωπικών καταστάσεων έκανα στροφή στη διατροφή μου πραγματικά ένα πράγμα μου έχει λείψει πολύ.[...]
Πηγή: zannetcooks.com