Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 334 συνταγές
Υπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 300 γρ ψίχα ψωμιού αλεσμένη 2 αυγά Μαϊντανό,άνηθο,δυόσμο Αλάτι,πιπέρι,ρί 1 κρεμμύδι τριμμένο Ελαιόλαδο 4 κσ βούτυρο Λίγο αλεύρι 4,5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΈνα εξαίσιο, μυρωδάτο ρολό για το οικογενειακό τραπέζι. Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή απλό πουρέ πατάτας. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧειμωνιάτικο φαγητό... Υλικά 1,5 – 2 κιλά γίδα μπούτι, κομμένο μερίδες χωρίς το κόκκαλο το κόκκαλο από το μπούτι σπασμένο στα δύο να χωράει στην κατσαρόλα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΕνας νηστήσιμος,γρήγορος , πεντανόστιμος και οικονομικός κρασομεζές από το Πήλιο! Υλικά (πλούσια για 2 άτομα) 2 μεγάλα καλαμάρια θράψαλα καθαρισμένα, αν[...]
Πηγή: greekmasa.grΚρεατόσουπα με κριθαράκι ! Μερίδες: 6 Xρόνος: 60' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 κιλό μοσχάρι για βραστό 2-3 καρότα 1 ματσάκι σέλινο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα πεντανοστιμο μεζεδάκι που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα. Σε πολλά μέρη τις λένε οματιές ή ομαθιές αλλά εινα τελείως διαφορετική συνταγη.εμεις[...]
Πηγή: greekmasa.grΞεκινησα για ντολμαδακι γιαλαντζι με αμπελοφυλλα αλλα τελικα τα φυλλα μου δεν ηταν καλα οποτε αποφασισα να κανω λαχανοντολμαδακια με ρυζι.Εγιναν πολυ[...]
Πηγή: greekmasa.grΠεντανόστιμο, παραδοσιακό ποντιακό φαγητό, που δε λείπει ποτέ από το χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) τραπέζι των Ποντίων. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι δύσκολο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/gr