Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Θέλω πολύ καιρό να κάνω αυτή την ανάρτηση αλλά δεν βρήκα το χρόνο. Σήμερα λοιπόν βρήκα λίγο χρόνο να την κάνω επιτέλους μετά από τόσο καιρό. Το καλοκαιράκι[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I won't be able to resist finishing[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΘυμόσαστε την γουρουνοπούλα που είχαμε φτιάξει στη γάστρα? Όπως είχα αναφέρει τότε, την είχαμε συνοδεύσει με κάποιες ιδιαίτερες πατατούλες, που τα αρώματα τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο της μητέρας μου, βέβαια η ίδια το έφτιαχνε με αρνί και κολοκυθάκια από τον κήπο της. Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣ' ένα υπέροχο βιβλίο συνταγών της Σοφίας Σκούρα αναφέρει ότι παραδοσιακά την Κυριακή των Αποκριών έχουμε στο τραπέζι μας αρνάκι ή κατσικάκι καπαμά. Εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο λατρεμένο μου φαγητό. Η νοστιμιά του αξεπέραστη αφού τα υλικά του είναι όλα βιολογικά. Το ότι έχω μπαξέ το ξέρετε...τουλάχιστον όσοι επισκέπτεστε συχνά το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ ιστορία αυτού του φαγητού κρατάει από τα παιδικά μου χρόνια.Είναι το αγαπημένο μου! Τι χρειαζόμαστε: 1200-1300 γρ. αρνάκι σπάλα ή προβατίνα ή κατσίκι 1000 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ωραίο μεσημέρι, καθώς δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο στο νου μου να μαγειρέψω και καθώς τα παιδάκια μου φώναζαν "πεινάαααααμε" από νωρίς, είχα τη φαεινή ιδέα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500 γραμ. τυροβολιά Μυκόνου ή ανθότυρο 4 αβγά 8 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα αρκετό άνηθο και μάραθο ψιλοκομμένα (Προαιρετικά) 100 γραμ. μπέικον ή λαρδί[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1.000 γραμ. μοσχαράκι (ποντίκι) κομμένο τας κεμπάπ 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κανονικά κομμάτια[...]
Πηγή: greekmasa.gr11/2 κιλό αρνί η κατσίκι σε μερίδες (σπάλα, χεράκι η μπουτάκι) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 11/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2 ματσάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖουμερό αρνάκι στο φούρνο με πατάτες ή κατσικάκι Η πλέον δοκιμασμένη συνταγή για αρνάκι στο φούρνο με πατάτες κι αυτή που με μικρές παραλλαγές μοιράζομαι με[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλο αρνί 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κιλο κολοκυθάκια μικρά 2 φλ.κ λάδι 2 ποτήρια νερό 2 αυγά 3 λεμόνια το χυμό 1 ποτηρακι κόκκινο κρασί Αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά! ½ κιλό κιμά χοιρινό ανάμικτο 1 κολοκυθάκι τριμμένο στο χοντρό τρίφτη 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό 1 αυγό 1 φλιτζάνι τριμμένο ψωμί ξερό 2[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο πιο αγαπημένο φαγητό του άντρα μου, που για να το βρει, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη! Η γιαγιά μου το έφτιαχνε με χοντρό, γίδα ή προβατίνα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grEΣΤΆΛΗ ΑΠΌ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ { 12.06.2015 gastronomos.gr } Ο Γαστρονόμος Ιουνίου μαγειρεύει «Τα γεμιστά της Μεσογείου» σε ένα αφιέρωμα για όλα τα[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr