Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Επιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, 1. ΦΡΕΣΚΑ ΒΟΤΑΝΑ Τα φρέσκα βότανα προσφέρουν γεύση και άρωμα στο φαγητό μας και με τη χρήση τους μπορούμε να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΗ νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής για πολλούς αποτελεί μια περίοδο φυσικής αποτοξίνωσης του οργανισμού από την ευρεία κατανάλωση ζωικών προϊόντων που[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓεύμα που ετοίμασα για παρέα (πολύ) παλιών και (λέμε τώρα) εκλεκτών φίλων που η διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν και τελειώνουν στις μπανάνες και τις[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΉρθε η ώρα να φτιάξουμε γι' άλλη μια φορά φρικασέ. Όμως αυτή τη φορά συνδυάζουμε κόκορα με σέσκουλα, που όπως αποδείχτηκε είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικός! Το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝα γλείφεις και τα δάχτυλά σου… J Υλικά: 1 κιλό χοιρινός λαιμός Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουταλιά αλεύρι 1 ποτήρι κρασί λευκό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕδώ και μια βδομάδα είμαστε στο Λονδίνο στα παιδιά μας και οι μαγειρικές δίνουν και παίρνουν. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε με την κόρη μια μικρή μικρή αγορά στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην εβδομάδα που μας πέρασε, απόλαυσα, ελπίζω κι εσείς, μια καταπληκτική χορτόπιτα... κι επειδή μας περίσσεψαν κάποια χόρτα και λαχανικά τα έβαλα στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr(Μια συνταγή από τη Βαρβάσαινα Ηλείας) Ο Πύργος της Ηλείας είναι μια πόλη με καταπληκτικά ιχθυοπωλεία. Καθημερινά, όλες τις εποχές του έτους, βρίσκεις ό,τι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτήν την εποχή θα βρούμε στον μανάβη μας ή στην λαϊκή ένα σωρό νόστιμα χόρτα. Καυκαλίθρες, σέσκουλα, μυρώνια, σπανάκι και πολλά άλλα, που θα νοστιμίσουν το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜιας και κάποιοι φίλοι μας έχουν ήδη ξεκινήσει την νηστεία των Χριστουγέννων, μαγειρέψαμε σήμερα ένα πολύ νόστιμο λαδερό φαγάκι. Αυτήν την εποχή, αλλά και όλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣπεσιαλιτέ της μαμάς μου βασισμένη σε παραδοσιακή Ρουμελιώτικη συνταγή.Εγώ απλά βοήθησα λίγο στο ψήσιμο.. δηλαδή άναψα το φούρνο...!!!! Υλικά (για 8[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr800 γραμμ. ψιλοκομμένο μοσχάρι (χτένι σπάλας ή στρογγυλό) 2 κ.σ. αλεύρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα μπαχάρι 1[...]
Πηγή: argiro.grΗ πεθερά μου προχθές “πεθύμησε πίτα”. Το κρύο έχει σφίξει, είχε και καιρό να την φτιάξει, δεν ήθελε και πολύ να βγεί το φ ι ρ μ ά ν ι. Και, όπως καλά θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.gr