Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Στην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Σάλτσα Μπολονέζ ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 πακέτο σπαγγέτι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 καρώτο ψιλοκομμένο 2 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουτί[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά (Για 20 κεφτεδάκια) 1 φλ. λευκή κινόα ΜΙΤΣΙΔΗ μαγειρεμένη, 1 φλ. γλυκοπατάτα βρασμένη και λιωμένη σε πουρέ, 2 φλ. κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 4 μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό ανάµικτος κιµάς (χοιρινός + βοδινός), 4 κουταλιές ελαιόλαδο + 4 κουταλιές επιπλέον, 1 µέτριο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο, 1 µικρό καρότο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑκόμη και αν δεν σας εντυπωσιάζει η βρετανική κουζίνα, θα αλλάξετε γνώμη όταν δοκιμάσετε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα. Μια εύκολη, πεντανόστιμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ διαφορά με τα κλασικά κεφτεδάκια είναι στο τσίλι και την πάπρικα. Η πικάντική τους γεύση θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των καυτερών. Υλικά για 4 άτομα 1/2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή τη συνταγή τη λατρεύω. Τη φτιάχνει για χρόνια η μητέρα μου και δεν μπορούσα παρά να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σίγουρη ότι θα την ξεχωρίσετε και εσείς.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην συνταγή αυτή σκεφτόμουν να την βάλω σε άρθρο με θέμα "ανακύκλωση" φαγητών. Οι ρυζοκεφτέδες για μένα ηταν πάντα μια νόστιμη λύση να αξιοποιήσω ήδη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr500 γραμ. βοδινό κιμά 500 γραμ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μερος ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κουταλιές φινόκιο,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr