Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Το κουνέλι, λόγω Κρήτης, βρίσκεται στο τραπέζι μας πολύ συχνά. Αναζητώ λοιπόν τρόπους για να μαγειρευτεί διαφορετικά, νόστιμα και πικάντικα! Μια τέτοια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠΙΤΑ ΑΛΛΙΩΣ!! Ζύμη 700 γρ αλεύρι 1 αυ γό 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο 1 κ,γλ ξερή μαγιά 1 κ,σ αλάτι 1 1/2 φλιτζάνι χλιαρό νερό Για τη γέμιση: 1 λουκάνικο καπνιστό σε[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕίναι ένα λευκό, απαλό, αλοιφώδες τυράκι, υπόξινο και δροσερό, που γίνεται με φέτα και φρεσκοαρμεγμένο κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Έχει λιγότερα λιπαρά από[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαραδοσιακή Κρητική συνταγή. Μία από τις πιο ωραίες συνταγές της Κρήτης που προσφέρεται ακόμα σε γάμους, βαφτίσεις και όχι μόνο. Η αυθεντική, απαιτεί το κρέας[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Η κοινή μας αγάπη για τη μαγειρική ήταν η αφορμή να γνωρίσω μέσα στο διαδίκτυο τη φίλη Σοφία[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά: 1000 γραμμάρια καρότο τριμμένο στο τρίφτη (χοντρό ή ψιλό) 110 γραμμάρια τυρί τριμμένο κίτρινο 90 γραμμάρια μυζήθρα ανάλατη 150 γραμμάρια φρέσκο τυρί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 450γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. αλάτι 125γρ. βούτυρο 4 μεγάλα αυγά 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα 2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥπέροχη, πλούσια γεύση σε μία συνταγή εμπνευσμένη από την διασημότερη συνταγή για λαζάνια του πλανήτη με περισσότερα από 12 εκατομμύρια κλικ στο διαδίκτυο[...]
Πηγή: lovecook.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Νόστιμο και εμφανίσιμο πιάτο, ωραίο να το απολαύσετε με τους καλεσμένους σας σε ένα τραπέζι ή μπουφέ, αλλά επίσης, καλή πρόταση για το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr