Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Η χώρα που έμαθε τον κόσμο να τρώει βοδινό είναι η Αγγλία. Ένα αγγλικό Sunday roast φτιαγμένο από Black Angus prime rib είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1ι ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι 50 ml λευκό κρασί 300 ml χυμό βοδινού 1 φύλλο δάφνης 1 ξύλο κανέλας 1 κουταλάκι ζάχαρη 1 ντομάτα τριμμένη 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ χώρα που έμαθε τον κόσμο να τρώει βοδινό είναι η Αγγλία. Ένα αγγλικό Sunday roast φτιαγμένο από Black Angus prime rib είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1/2 κιλού βοδινό συκώτι 1/4 κιλού κατατεμαχισμένα μανιτάρια 1/4 κούπας κατατεμαχισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια 1/4 κούπας δυνατό κόκκινο ξηρό κρασί (όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami