Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Το καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα καρυκεύματα συμπεριλαμβάνονται το αλάτι και το ξύδι. Πρωταρχική θέση έχει το αλάτι, που πάντοτε το ξεχνάμε λόγω της αυτονόητης χρήσης του. Ο κανόνας[...]
Πηγή: foodtrails.grΜια εκπληκτική συνταγή για να δελεάσεις τους καλεσμένους σου. Mini Burger με ατόφιο μοσχαρίσιο κιμά, μια εξαιρετική σος από κρέμα γάλακτος, σκόρδο και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr10 λουκάνικα Φρανκφούρτης ψητά 10 πανσέτες χοιρινές στο φούρνο κοτόπουλο με εστραγκόν και γλυκολέμονο κεφτεδάκια τηγανιτά Σ' αυτή την συνταγή θα σου δώσουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΠριν πολλές μέρες αφήχθηκαν στο σπίτι μου δύο τεράστια λάχανα από το Ξινό Νερό Φλωρίνης με πρόγραμμα να γίνουν τουρσί όπως το φτιάχνουν στη Δυτική Μακεδονία το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Λουκάνικα Φρανκφούρτης 6 Μπέικον 6 φέτες Καρότο τριμμένο Λάχανο τριμμένο Ψωμάκια 6 μακρόστενα Μουστάρδα Ketchup Μαγιονέζα Οδηγίες Πλένουμε το λάχανο και[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Χοιρινό 2 κιλά ψαχνό Αγγουράκια τουρσί 6 τεμ. Σκόρδο 5 σκελίδες Μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας Φύλλα δάφνης 3 τεμ.[...]
Πηγή: chefoulis.grΑκόμα ψάχνω να δω αν η εμμονή μου να διπλώνω κάθε χρόνο καμιά εκατοστή λαχανοντολμάδες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ήταν απλά μια δική μας συνήθεια ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρα από τον γαστρονομικό τους πλούτο, οι ρετσέτες της κουζίνας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν και σπάνιο μάθημα οικιακής οικονομίας. Ανέκαθεν στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr185 γρ. τυρί κρέμα 24 κρεμμυδάκια τουρσί, στραγγισμένα 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο νεροκάρδαμο Χωρίζετε την κρέμα τυριού σε 24 μερίδες και σχηματίζετε με την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΞεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λάχανο είναι το φυσικό σαπούνι για τον οργανισμό μας. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που έχει, αλλά είναι η πιο σημαντική. Το λάχανο, αφού περάσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 100 γρ. μοσχάρι φιλέτο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο 2 μικρά κρεμμύδια εσαλότς ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 2 κ.σ. μικρή[...]
Πηγή: mamapeinao.gr500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά, κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]
Πηγή: argiro.grΑναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τα φιλέτα 2 χοιρινά φιλέτα, κομμένο σε 4 κομμάτια αλάτι και πιπέρι αλεύρι για το πανάρισμα 2 αυγά για το άλειμμα περίπου 3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: sidagi.grΟ κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗρθε ο καιρός να μαγειρέψουμε κάτι με το σπιτικό λάχανο τουρσί μας. Παίρνουμε λοιπόν μαριναρισμένο κρέας αγριογούρουνου και μερικές φέτες καπνιστό μπέικον.Θα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr