Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Απιστευτα ωραιο κρεας το αγριογουρουνο,μαριναρισμενο,και καλομαγειρεμενο με μπολικα μυρωδικα...ουισκι και πετιμεζι δινουν το τελειο γευστικο αποτελεσμα και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grthe recipe in english υλικά 500γρ κιλότο μόσχου πιπέρι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 3 κουταλιές πετιμέζι 2 κουταλιές σόγια 1 κουταλιά ξύδι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠαχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού πετιμέζι ½ ποτήρι κρασιού ξύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: http://oliveoil.homedns.org/stamnagkathi – Αναγνωστάκης Γιάννης –Παραγωγός- Το σταμναγκάθι ή "κιχωριον το ακανθωδες" είναι[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr