Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Κι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία συνταγή που δημιούργησε η μαμά μου πολλά-πολλά χρόνια πριν. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα ανάλογες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό αρακάς σε κονσέρβα (νούμερο 1) ψιλός 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 75 γραμμάρια ζαμπόν 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 μέτρια κολοκύθα πορτοκαλί (περίπου 2 1/2 κιλά), ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 500 γρ κιμά 450 γρ ντοματάκια κονσέρβας 1/4 της κούπας ντοματοπολτό 1/4[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα νοστιμότατο φαγάκι που δεν θα ήθελα να λείπει από τις συνταγές μου. Το δοκίμασα πριν ένα χρόνο σε μια συνάντησή των (Συνταγών της παρέας) από μια αγαπημένη[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΗ νοστιμιά αυτού του φαγητού στηρίζεται στο κρασί.Γι΄αυτό επιλέγουμε το καλύτερο κόκκινοι ξηρό κρασί της κάβας μας, για να είμαστε σίγουροι για το[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΑγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό , συνήθως ψήνεται στην γάστρα, σήμερα όμως το έψησα στο ταψί του φούρνου,γιατί γνωρίζοντας πόσο νόστιμες γίνονται οι πατατούλες[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΝοστιμότατη η συνταγή αυτή την οποία προτείνει η φίλη μου Δέσποινα Β, ένα νέο κορίτσι που πέρα από την ενασχόληση της σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα εργασίας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ αυθεντική συνταγή για την sauce των T.G.I. Friday's. Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σούπας κρεμμύδι αποξηραμένο 1 κ.σούπας ταμπάσκο 2 κ.σούπας ξύδι από κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μέτρια κομμάτια 1 κιλό κρεμμύδια μικρά 1/2 ποτήρι λάδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο λαζάνια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ. χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο) ½ ποτήρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΚριθαράκι με κιμά Υλικά 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 καρότα σε μικρά κυβάκια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΓίνεται στο πι και φι και πάνω απ' όλα είναι ένα φαγάκι πολύ θρεπτικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό συκώτι βοδινό 2 μεγάλα κρεμμύδια ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε πρώτη μέρα του χρόνου η γιαγιά μου έφτιαχνε την κρεατόπιτα με το φλουρί. Αυτό είναι ένα έθιμο που υπάρχει κυρίως στη[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grΜαγειρέψτε Βοδινό κλέφτικο στο κουζί! ( Πήλινη γάστρα ) Ό,τι πρέπει για το Σαββατιάτικο μεσημεριανό! "Κουζί" στην Κύπρο λένε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥΛΙΚΑ ½ κιλό κιμά (ανάμικτος χοιρινός και βοδινός καλύτερα) 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο 3-4 κουταλιές γαλέτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 200 γρ. χοιρινός κιμάς 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 300 γρ. χυμό ντομάτας 1 κύβο βοδινού[...]
Πηγή: cookingbook.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία διαχρονική συνταγή στο πιάτο σας. Χρόνος Προετοιμασίας 40' Υλικά για 4 άτομα 20 κανελόνια ή περίπου μια συσκευασία 1 σπιτική σάλτσα Pumaro 50 γρ. Flora[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr