Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΆλλη μια όμορφη βραδιά στο Al Andar , με θέμα αυτήν την φορά την μαγειρική της Κούβας , παρουσιασμένη από την υπέροχα ζεστή και φιλική Ana Rosa Rojas , σύζυγο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑ Ασημικά Οι ωμές πατάτες καθαρίζουν και γυαλίζουν τα ασημικά σας. Κόβετε την πατάτα και με τη φρεσκοκομμένη πλευρά περνάτε το σκεύος που θέλετε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή όποιο άλλο μέρος προτιμάτε (περίπου 2,5 Kg) Υλικά για την άλμη 2 λίτρα νερό και 1 λίτρο χυμό μήλου ή μηλίτη 3/4 του φλυτζανιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κιλό παϊδάκια μοσχαρίσια (σιδηρόδρομος) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 ποτήρια νερού μπίρα μαύρη 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 4 καρότα λίγο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]
Πηγή: caruso.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπορεί στην Ελλάδα να άργησε ο χειμώνας, εδώ όμως στον Καναδά έφτασε για τα καλά! Πρώτη χρονιά τόσο νωρίς που καλυφτήκαμε με χιόνια, πρώτη χρονιά που μας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comtaraaaa! να μαι πάλι. αυτή τη φορα με μια γερμανική και συγκεκριμένα βαυαρική συνταγή! Την ιδέα μου την έδωσε η χρυσάνθη, μια ευγενική ψυχή που μάλλον με[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 γαλοπούλα (3-4 kg) Βουτυρο Αλατι Πιπερι Λίγο ελαιολαδο Για την μαριναδα: 1 μπουκάλι Μπέρμπον ουίσκι 1 κουτάκι μπύρα ξανθιά 2-3 ξυλάκια κανέλα 3 τεμάχια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 600 γρ χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 2 φέτες καπνιστό μπέικον ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr