γιουβαρλακια αυγολέμονο βεφα | ψαροσουπα με κοκκινοψαρο αργυρω | σουφλε λαχανικων με τυρια | κεικ καροτο αργυρω | μπομποτα με φετα | χοιρινη τηγανια μαριναρισμενη | μαφινς με φρουτα του δασους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φακες καρολινα

Βρέθηκαν 53 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΛΑΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

1 λαγος 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μήλα 2 ντομάτες 1 πράσο 1 λίτρο κόκκινο κρασί καλής ποιότητας 1/4 κούπας ξύδι θυμάρι δάφνη αλάτι και πιπέρι πιπέρι σε κόκκους[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Οι 10 πλουσιότερες σε σίδηρο τροφές

Οι 10 πλουσιότερες σε σίδηρο τροφές Ο Ποπάι λαμβάνει το πολύτιμο αυτό μέταλλο, τον σίδηρο, από το σπανάκι και αποκτά αμέσως δύναμη. Αν, όμως, το σπανάκι δεν[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr

Επικίνδυνα πρόσθετα «Ε» στα τρόφιμα

Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Οι top 10 κουζίνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση[...]

Το φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Δείπνο Βρυκολάκων

Κατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]

Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr
ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ  , ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΟΡΤΟ!!!!!!!!

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: http://oliveoil.homedns.org/stamnagkathi – Αναγνωστάκης Γιάννης –Παραγωγός- Το σταμναγκάθι ή "κιχωριον το ακανθωδες" είναι[...]

Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr
Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες

Έρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Από την Τσαγκαράδα: Λουκάνικο σε παραλλαγές

Αυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Αργεντινή: Carbonara Criolla

Οι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λουλούδια για φάγωμα

Μετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Παραδοσιακά προϊόντα - Τα καλούδια των διακοπών

Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Μοσχάρι με κυδώνια

Ποτέ δεν πίστευα ότι τα κυδώνια μπορούν να δώσουν τόση νοστιμιά στο κρέας, μέχρι που αποφάσισα να τα μαγειρέψω. Κάθε χρόνο μου χαρίζουν κυδώνια. Σχεδόν ποτέ[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
Ενα όμορφο μενού από τον chef Μιλτιάδη Κιούκα -[...]

Αυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]

Πηγή: tastefull.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy