Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Φαίνεται πως οι εποχές πηγαίνουν ανάποδα στην Ολλανδία. Ο χειμώνας επέστρεψε, δριμύτερος. Τα καλοριφέρ δουλεύουν στο φουλ, οι μάλλινες κάλτσες καλύπτουν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν οι μέρες και τα βράδια είναι τόσο ζεστά όσο τον τελευταίο καιρό, δεν διανοούμαι να μείνω στην κουζίνα πέρα από μερικά λεπτά. Οι καλοκαιρινές σαλάτες είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνήθως οι πρώτες τροφές απογαλακτισμού είναι: 1. Κρέμα: βανίλια, ρυζάλευρο ή δημητριακών 2. Αλεσμένα φρούτα όπως αχλάδι, μήλο, μπανάνα 3. Κρεατοχορτόσουπα με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΤου Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΔεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΣκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως περάσαμε κι εμείς. Σάββατο βράδυ, κλασικά, φάγαμε όπως πάντα στην πεθερά μου. Καλά να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή εβδομάδα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά τα Χριστούγεννα! Το μπουτάκι αυτό, το είχα φτιάξει πέρυσι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.grΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr