Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 130 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την είδα στην εκπομπή "Η κουζίνα της μαμάς". Τη φτιάχνουν στα Κύθηρα. Την έφτιαξα με μια παραλλαγή. Παρέλειψα τις πατάτες γιατί τις[...]
Πηγή: greekmasa.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνήθως οι πρώτες τροφές απογαλακτισμού είναι: 1. Κρέμα: βανίλια, ρυζάλευρο ή δημητριακών 2. Αλεσμένα φρούτα όπως αχλάδι, μήλο, μπανάνα 3. Κρεατοχορτόσουπα με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο κρέας του κουνελιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής και μαγειρεύεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Άλλωστε συνηθίζουμε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα 1/10 που έπεσαν οι τράτες στη θάλασσα δεν θα μπορούσα να σας κεράσω τίποτε άλλο μιας και όλοι σήμερα τρώμε στο νησί μου μαριδάκι τηγανιτό. Από όποια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr] Το ήμεϊλ το Χοχοχο Σέφ ήταν ξεκάθαρο! "Χαχαχαχαχα Πρασινάδα δεν θα πας μακρια!" μου είπε, "Λίγο πιο πάνω, στον Καναδά θα σε στείλω!" Ετσι λοιπον διαβασα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.gr3 Σκαλοπίνια μοσχαρίσια 3 καροτάκια καθαρισμένα βρασμένα ελαφρά σοταρισμένα με βούτυρο και κομμένα 3 μικρά κολοκυθάκια καθαρισμένα ,αλατισμένα και σοταρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr2 κιλά μοσχαράκι (χτένι) 2 κολοκυθακια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 πρασινες πιπεριές χοντροκομμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά για 6 μερίδες 1,5 κιλό χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο. 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χονδρές ροδέλες. 2 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr11/2 κιλό αρνί η κατσίκι σε μερίδες (σπάλα, χεράκι η μπουτάκι) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 11/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 2 ματσάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εξαιρετική μου φίλη Vita είχε την καλοσύνη να μου στείλει μερικά δωράκια, μεταξύ αυτών κι ένα σακουλάκι ξινόχοντρο. Όλα ήταν υπέροχα αλλά ο ξινόχοντρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΖουμερό αρνάκι στο φούρνο με πατάτες ή κατσικάκι Η πλέον δοκιμασμένη συνταγή για αρνάκι στο φούρνο με πατάτες κι αυτή που με μικρές παραλλαγές μοιράζομαι με[...]
Πηγή: pandespani.com1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 4 μέτρια κολοκυθάκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1.300-1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο μερίδες 4-5 μελιτζάνες κομμένες κυδωνάτες και τις τηγανίζω 7-8 κολοκυθάκια κομμένα κυβάκια και τα τηγανίζω 10-12[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή την συνταγή την έχω μάθει από την πεθερά μου. Το φαγητό αυτό το φτιάχνουν στο Μαυροβούνι του Γυθείου, την δεύτερη μέρα του Πάσχα. Είναι το έθιμό τους. Το[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα ωραίο, εύκολο και πολύ νόστιμο φαγάκι, που στην παρασκευή του, δεν σας χρειάζεται συνεχώς από πάνω του. Απίστευτα γευστικό, είναι η χαρά των παιδιών,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε τη γιαγιά μου πηγαίναμε στο περιβόλι, μαζεύαμε τα λαχανικά που θέλαμε και το μαγειρεύαμε στον ξυλόφουρνο, στην πίσω αυλή. Η κυρία Αλεξάνδρα, η γειτόνισσά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕν μέσω καλοκαιρινών διακοπών είναι λίγο δύσκολο να μαγειρεύουμε διαρκώς καινούρια ευφάνταστα πιάτα, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η θάλασσα έχει περισσότερο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣε παλιότερες εποχές, που δεν υπήρχαν κολοκυθάκια όλο το χρόνο, οι νοικοκυρές τα αντικαθιστούσαν με κολοκύθα. Έτσι έφτιαχναν ωραιότατα πιάτα, πολύ νόστιμα αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr