Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 1 ψαρονέφρι 1 Σφολιάτα 20 γρ. βούτυρο 20 γρ. ελαιόλαδο 1 αυγό 8 φέτες προσούτο Για τη γέμιση Μανιταριών 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 250 γρ. μανιτάρια πλευρωτους[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Σύκο είναι ο καρπός της συκιάς που συναντάται αυτοφυές σχεδόν σε όλη τη Μεσόγειο και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου για τους εδώδιμους καρπούς[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟρίστε λοιπόν! Ένα γεύμα για όλους τους πολυάσχολους, σας εγγυούμαι ότι παραπάνω από 2 ώρες δεν θα σας πάρει. Βέβαια στο χρόνο μέσα δεν υπολογίζω το[...]
Πηγή: greekcook.gr