Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Ο κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν πηγαίνω στην Αθήνα, πάντα φροντίζω να πάω μια βόλτα από τη Βαρβάκειο, ακόμα κι αν δεν έχω σκοπό να αγοράσω τίποτα. Και η πλευρά που επισκέπτομαι, είναι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤετάρτη, 23 Μαϊου 2012 Βραδιά γευσιγνωσίας των Greek Fodd Bloggers απόψε, με αρκετό και καλό κόσμο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη που θα συμμετείχα σε αυτό το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚοντεύει ήδη μήνας που έχει περάσει το Πάσχα και που το I cook greek είχε κάνει αφιέρωμα στη μικρή κουζίνα. Μόλις την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα έπιασα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο πόσο διασκέδασα με το κουίζ, δεν λέγεται. Την πρώτη μέρα ειδικά, που έπεφταν οι απαντήσεις βροχή κι εγώ δεν μπορούσα να σχολιάσω για να μη μπει το σχόλιό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Λίνα σας κέρασε γλυκάκι εγώ δεν προλαβαίνω για πολλά πράγματα αλλά μπιφτεκάκια έφτιαξα, άλλωστε κάτι πρέπει να φάμε!! Τα υλικά μας για οκτώ μπιφτέκια: 750[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grένα κέρασμα για τον Adam Αγαπημένοι μας φίλοι, Μιας και μοιραζόμαστε τόσα και τόσα μαζί, θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας και κάτι ευχάριστο για το blogaki[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚρεατικό λέγαμε να σας κεράσουμε σήμερα, λόγω της Κρεατινής εβδομάδας, σε γλυκό όμως καταλήξαμε και πάλι. Ευχάριστο να έχουμε γλυκά, σημαίνει ότι για κάποιον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ κόρη μου κάλεσε στο σπίτι την παρέα της και ζήτησε να της ετοιμάσω κάτι «εξωτικό» Χριστουγεννιάτικο! Της ετοίμασα ένα Clazed Gammon . Αγόρασα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα που κάνω τραπέζι για πολλά άτομα και είναι το πιο ζουμερό μαλακό κρέας που τρώγεται κρύο. Η γεύση του είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr