Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
συνολικός χρόνος: 45' χρόνος προετοιμασίας: 10' χρονος μαγειρέματος: 35' υλικά: 1 κιλό ψαρονέφρι 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλυτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΥλικά (4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 κ.σ σάλτσα σόγιας 1 κ.γ μουστάρδα 1 κ.σ μαρμελάδα βερύκοκο ή πορτοκάλι 1/4 φλ. κρύο νερό 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΦιλέτο γαλοπούλας τυλιγμένο με μπέικον και γεμισμένο με αποξηραμένα βερίκοκα, φέτες πορτοκαλιού και ξηρούς καρπούς. Μικρά κλωναράκια δεντρολίβανου του[...]
Πηγή: kitchenstori.esWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑυτό σίγουρα δεν το έχεις δοκιμάσει! Είναι σαν να ενσωματώνουμε τη γαλοπούλα - και για την ακρίβεια τη γέμισή της - με το χοιρινό! Μικρό γουρουνόπουλο με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλησπέρα σας καλοί μου φίλοι! Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εγώ και οι "λιχουδιές" μου θα απουσιάζουμε τις επόμενες 3 μέρες! Όμως έχω να σας προτείνω ένα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην πραγματοποιήθηκε χτες 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, από την ομάδα Surfers 4 Life , στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΈχω κάνει πολλές φορές κότσι με αυτή την συνταγή όμως ενθουσιάστηκα! Αν το φτιάξετε μια φορά θα το φτιάχνετε συνέχεια Είναι ΤΟ ΚΟΤΣΙ δεν ξέρω τι άλλο να πω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο συνοδευτικό - ορεκτικό, με ασήμαντο κόστος, το πατέ με συκωτάκια πουλιών υπόσχεται να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Συκωτάκια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr