Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ενδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά: διάφορα είδη κρέατος (αρνί-μοσχάρι-χοιρινό-κοτοπουλο-κουνέλι) 300 γρ. κεφαλοτύρι για κάθε κιλό κρέας 2-3 μεγάλες λαδόκολες αλάτι πιπέρι σκόρδο [...]
Πηγή: greekcook.grΕυριπίδης Στη Χώρα (πόλη). Στη μικρή στοά με τα εστιατόρια, στο λιμάνι. Πολύ καλή ελληνική κουζίνα, τραπεζομάντιλο, καλό σέρβις, ντόπια τυριά, νοστιμότατες[...]
Πηγή: greekcook.grΌλοι πλέον βασιζόμαστε στους καταψύκτες για το φαγητό μας – από το να αγοράζουμε φρέσκα τα λαχανικά μας και κάποια φρούτα μέχρι να αποθηκεύουμε τα[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤις εκδόσεις Uuborne είχα τη χαρά να τις γνωρίσω τα Χριστούγεννα, όταν η αδερφή της νονάς της πεταλουδίτσας μου που ζει στην Αγγλία, της χάρισε ένα βιβλίο με[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΧριστός Ανέστη φίλοι μου και Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία! Ήθελα πριν από μέρες να κάνω μια ανάρτηση και να σας πω τα νέα μας ,πως περάσαμε το[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΟ φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤι θα λέγατε αν συνδυάζαμε το κουνέλι με τη μελιτζάνα που τώρα μπαίνει στην εποχή της σιγά σιγά; Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συνδυάζουμε κρέας με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟι φετινές διακοπές του Πάσχα ήταν κάτι που είχα απόλυτη ανάγκη. Η καθημερινότητα αυτή τη σχολική χρονιά ήταν ως τώρα ιδιαίτερα απαιτητική και μπορώ να πω ότι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr