Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά κόκορας ή κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής: 1 γύρω στο 1½ - 2 κιλά κομμένα σε μερίδες κανέλα: 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο: 4 σκελίδες, κομμένες σε λεπτά[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτα μέρη της καταγωγής μου τα παλιά τα χρόνια, αλλά και σήμερα το φαγητό για τα Χριστούγεννα ήταν το Χοιρινό και ο Κόκκορας Κρασάτος. Δηλαδή σε τούτη την[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΗ Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο Κερκυραϊκό[...]
Πηγή: caruso.gr1 κόκορας 2 κιλά κομμένος σε μερίδες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Κερκύρας 3 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 1 πρέζα κανέλα[...]
Πηγή: argiro.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτό το φαγητό είναι από τα ιδιαίτερα μας..... Όταν έχουμε χωριάτικο κόκορα, τον κάνουμε σούπα ή κοκκινιστό! Πραγματικά όσοι φάγανε το συγκεκριμένο γλύφουν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΈνα απ΄ τα αγαπημένα 'κυριακάτικα' φαγητά είναι το κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια ή κρέας ή κόκορας στη προκειμένη περίπτωση, (θα μου πείτε καλά μόνο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΟ κοκκινιστός κόκκορας με χοντρά μακαρόνια απαντάται παραδοσιακά σε όλα σχεδόν τα νησιά του Ιονίου αλλά παραμένει φαγητό εμβληματικό για την Πελοπόννησο. Εκεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι πιο ωραίο από αυτό το φαγάκι, εαν θέλετε να αποφύγετε το κρέας στο Κυριακάτικο γεύμα σας ??? Πάμε να δούμε τι χρειαζόμαστε για περίπου 6 μερίδες: Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Συνταγές Φαγητά Ζυμαρικά & Ρύζι Μακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Μακαρονάδα με σάλτσα σε ένα σκεύος =[...]
Πηγή: tastefull.gr