Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 318 συνταγές
Ρολό με κιμά και πιπεριές Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια τυρί μαλακό 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ ½[...]
Πηγή: greekouzina.grΕπιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓιαπωνέζικη σύγχρονη "εφεύρεση" εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα - κάτι σαν...ομελέτα γεμιστή - την οποία μου έδωσε η φίλη μου Maiko και απ' ότι μου είπε, "τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ευκολη και γρήγορη συνταγή απο την Αγγλία για να χρησιμοποιήσετε ο,τι απόμεινε απο την Χριστουγεννιάτικη σας γαλοπούλα, ή το Κυριακάτικο σας ψητό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φάγαμε σε πρόσφατο ταξίδι μας στο Λονδίνο και δεν μας ενθουσίασε, αλλά σκέφτηκα πως σαν συνταγή είχε προοπτικές....έτσι το διαμόρφωσα στα γούστα μας και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈγινε το αγαπημένο μου πιάτο. Ειλικρινά ότι καλύτερο έχω φτιάξει για γιορταστικό μπουφέ. Κατά την κατασκευή παρούσα ήταν άγαπημένη φίλη η οποία πρότεινε τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλή Χρονιά! Χαρούμενο το 2016! Αυτή την πίτα την κάνω χρόνια με την γαλοπούλα που πάντα περισσεύει τα Χριστούγεννα. Την κάνω τη δεύτερη μέρα αλλιώς την βάζω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τα µπιφτεκάκια 300γρ. ανάµικτο κιµά χοιρινό και κοτόπουλο, 2 κουταλιές µαϊντανό ψιλοκοµµένο, 1 µικρό κρεµµύδι ψιλοκοµµένο, 1 κουταλάκι ξερό δυόσµο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγια τους λαχανοντολμάδες 1 λάχανο μέτριου μεγέθους 200γρ. φιλέτο κοτόπουλου ψιλοκομμένο ή κιμά κοτόπουλου 200γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500γρ. ρύζι μπασμάτι 1[...]
Πηγή: cooklos.grΚιμαδόπιτα άλλη μια δική μου αγαπημένη πίτα. Λατρεύω να φτιάχνω πίτες και να ακούω νόστιμα σχόλια. Χαίρομαι όταν τις φτιάχνετε και εσείς και τις απολαμβάνετε.[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά : 600 γρ. κιμά κοτόπουλου (μισό από μποτάκια μισό από φιλέτο) 1 πακέτο κανελόνια 3-4 ντομάτες φρέσκες 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο πουρέ μελιτζάνας, θυμόμουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr