Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Απλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι οι πιο φανταστικές κρεατόπιτες που έχω φάει στη ζωή μου!!!! Για να ξέρετε αυτή η συνταγή δεν είναι δική μου, είναι της μαμάς ενός φίλου μου!!!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1/2 λιτρο γαλα 2 φακελακια μαγια 1 κιλο αλευρι σκληρο 1κ.γ ζαχαρη 1κ.γ αλατι 3 αυγα 1 ποτηρακι κρασιου αραβοσιτελαιο 1 ποτηρακι κρασιου βουτυρο αραβοσιτελαιο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 δόση ζύμη για πιροσκί ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλεαιο για το τηγάνισμα Υλικά για τη γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/3 νεροπότηρου ελαιόλαδο 2 ξερά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Άλλο ένα ταξίδι στη μακρινή Ανατολή σήμερα... Εκεί που το γλυκό συναντάει το ξινό, εκεί που το εύκολο γίνεται νόστιμο, εκεί που η μυρωδιά από το τζίντζερ σου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓίνεται με κιμά, το κάνετε όσο καλοψημένο θέλετε και μένει πάντα μαλακό. Tο σερβίρετε με σος πράσινο πιπέρι και πατατίτσες. ‘Εχετε, έτσι, ένα πολύ[...]
Πηγή: xrysessyntages.com