Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 συσκευασία μακαρόνια για σπαγγέτι 1 κρεμμύδι ψιλoκομμένο 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη ½[...]
Πηγή: sidagi.grΜια έξυπνη ιδέα για να σερβίρεις τα αγαπημένα σου σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα και κεφτεδάκια σε μπουφέ... ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσεις ζυμαρικά με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ διάσημη Σεφ από την Αμερική θυμάται τις ρίζες της από την Ιταλία και σου δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή με λαζάνια! Ένα πιάτο για ειδικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα σας! Σήμερα έχουμε άλλη μία νοστιμότατη συνταγούλα με μελιτζάνες που την έχω καταγράψει από παλιά (μη με ρωτήσετε ποιά...) τηλεοπτική εκπομπή. Αν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 συσκευασία μακαρόνια πέννες 1 κρεμμύδι ψιλoκομμένο 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη ½ φλυτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι μία συνταγή που την ανακάλυψα πρόσφατα: νόστιμα σουτζουκάκια γεμιστά που τα ψήνετε στο φούρνο, στο γκριλ Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΆλλο ένα γευστικό κυριακάτικο πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ πέννες 750 γρ μπεσαμέλ (δείτε “Μυστικά” [1]) 800 κιμάς (ανάμεικτος, 400 γρ μοσχαρίσιος και 400 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3/4 κιμα χοιρινό μοσχαρισιο αλευρι 3/12 κουπες 4-5 πιπεριες κοκκινες,πρασινες γλυκες παπρικα καυτερη (η γλυκια) σαλτσα πελτες 2 ντοματες αλεσμενες 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.gr