Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο φακόρυζο είναι ένα από τα φαγητά-σαλάτες που πάντα το είχα στο μυαλό μου και πάντα το ανέβαλα...όλο κάτι άλλο έβγαινε μπροστά και για να πω και την αλήθεια[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr