σοκολατοπιτα ακης | μυδια κατεψυγμενα συνταγες | κιμαδοπιτα απλη | καπ κεικ σοκολατας παρλιαρος | σολωμος σε αντικολλητικο τηγανι | ρεβυθια στο φουρνο αργυρω | σαραγλι ευκολο | μπιφτεκια φουρνου με ρυζι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις τσοφλι γλυστριδα ρετσινα

Βρέθηκαν 46 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Η ανάρτηση της αγάπης

Όπως γνωρίζετε αυτό το μήνα τα "Παιχνίδια Κουζίνας" έχουν ως θέμα την Αγάπη με την μεγάλη έννοια της. Προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ , θα κάνω μια μικρή[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Τάρτα με απάκι και  κρητική γραβιέρα

Πικάντικα υλικά , εύκολη και γρήγορη λιχουδιά! Τα χριστουγεννιάτικα καλούδια έχουν από τώρα κατακλύσει την αγορά. Κι όπως η νηστεία έχει περιοριστεί πια για[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Το μενού της Κρήτης!

Καλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Blogoσυνταγές Νο 26 . . .Τάρτα με τραχανά,[...]

υλικά 2 φύλλα κουρού λίγο βούτυρο 2 ποτήρια ξυνόχοντρο 600ml νερό 300γρ ανθότυρο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 200γρ απάκι σε κομματάκια 1 αυγά 2 ασπράδια αλάτι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 ♦♦ MENU FESTIVO[...]

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μακαρονάδα με απάκι

Μακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]

Πηγή: foodtrails.gr
Cassoulet!

Το cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Τα κρητικά: τηγανιά με απάκι

Χαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Το τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος στην κουζίνα της Ταϋλάνδης που είχαμε προγραμματίσει γι' αυτήν την εβδομάδα δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω "ανωτέρας[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Κρητικές λιχουδιές για το γιορτινό τραπέζι

Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Παραδοσιακό Κρητικό απάκι (καπνιστό χοιρινό)

Οδηγίες για την παρασκευή καπνιστού χοιρινού -απάκι- σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κρήτης

Κυπριακές πίτες με απάκι και σάλτσα γιαουρτιού

300 - 350 γρ. απάκι (ξιδάτο και καπνιστό κρητικό αλλαντικό από χοιρινό κρέας), κομμένο σε λεπτά φετάκια 1 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 4 κυπριακές πίτες (ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Παραδοσιακά προϊόντα - Τα καλούδια των διακοπών

Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Μαγειρεύοντας ελληνικά: χοιρινό συκώτι σαβόρε[...]

Μέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μανιτάρια με απάκι και ξινομυζήθρα

Μετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φουκάκι, η κρητική τηγανιά

Οι θερμοκρασίες, άρχισαν να πέφτουν, άλλαξε κι η ώρα - απόψε νύχτωσε νωρίς – και βαδίζουμε προς το χειμώνα ( σε πολλούς τομείς δυστυχώς). Όσπρια,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πένες ριγκάτε με απάκι

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy