Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1.5 – 1.8 Κιλά από μπροστινό μπούτι του ζώου (καθαρισμένο από τα κόκαλα) 3 κουτ. γεμάτες, από θυμαρίσιο μέλι 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 600 γρ. ωμό άσπρο λάχανο τουρσί 4 λουκάνικα «Φρανκφούρτης » σόγιας 1 κ. γλ. σπόρους κύμινου ½ κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κ. σ. ηλιέλαιο 20 γρ. ξίδι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 600 γρ. ωμό άσπρο λάχανο τουρσί 4 λουκάνικα «Φρανκφούρτης » σόγιας 1 κ. γλ. σπόρους κύμινου ½ κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κ. σ. ηλιέλαιο 20 γρ. ξίδι[...]
Πηγή: cookingbook.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr