Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Κεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤι είναι ο υποθυρεοειδισμός, τι τον προκαλεί, ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν την ασθένεια, ποιες οι ενδείξεις του προβλήματος, ποια η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτη Χώρα των Χρυσανθέμων Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Tου BAΣIΛH XAPΩNITH Ο Έλληνας και γενικά ο δυτικός άνθρωπος, άμα βρεθεί στην Ιαπωνία πρέπει να[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι από σπάλα ή ποντίκι 100 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr