Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Κοιτάζοντας κάποιος τις συνταγές μου στο blog, δεν θα μπορούσε με τίποτα να αντιληφθεί τη μεγάλη αγάπη που έχω στις Ασιατικές κουζίνες· της Κίνας, της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρωτοφάγαμε αυτή τη συνταγή με όλων των ειδών τα φασόλια στο σπίτι της κοσμοπολίτισσας θείας μας. Η Φανή μόλις είχε επιστρέψει από τη Μοντάνα, όπου είχε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣπιτικό και υγιεινό street food με ένα «καυτερό» μπέργκερ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Συνταγή : Μανώλης Ασλανόγλου Μερίδες : για 4 μεγάλα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑποφασίσατε να μαγειρέψετε κρέας, αλλά θέλετε να του δώσετε μια διαφορετική νότα; Διαλέξτε την καλύτερη μαρινάδα και δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό πιάτο.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMια μέρα πριν λίγο καιρό, εκεί που μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο, γυρνάει και μου λέει, “Ααα δε σου είπα, ο Δ (ο αδερφός μου) αποφάσισε να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο πιάτο μας, σήμερα προέρχεται από την Κορέα. Πρόκειται για ένα απ' τα πλέον διάσημα κορεάτικα πιάτα: το bulgogi. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 3/4 κιλού μοσχαρίσιος κιμάς (ή μισός μισός με αρνίσιο) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες ή λιωμένες) 1 κρόκος αυγού 1[...]
Πηγή: sidages.grTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTaken from "First" magazine (July 2010) these rubs, will surely send your metabolism soaring and will give your palate a good "tingling" ...Risking an almost[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το μοσχαράκι 1200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους[...]
Πηγή: sidagi.grΓνήσια σπιτικά αλλαντικά που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή: "γεύσεις παράδοσης", που προβάλλεται στον 902TV κάθε Τετάρτη 18.00 - 19.00. Τι χρειαζόμαστε: Βασικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Ισιδώρα μου έστειλε συνταγή για παπουτσάκια. Μα δεν είναι απλώς παπουτσάκια αυτά. Είναι γοβίτσες λεπτεπίλεπτες γιατί είναι ελαφριά! Σας την παραθέτω, όπως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 40 γρ. κουβερτούρα 1 τεμάχιο τσίλι 1/2 κ.γλ. κύμινο 100 ml βαλσάμικο 10 ml τσίπουρο 40 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami11/2/14 Μπριζόλες με κακάο από τον Βαλεντίνο μας ,γιατί η μαγειρική δεν είναι σε καμία περίπτωση, γυναικείο προνόμιο και γιατί με τις συνταγές μας, οι πάντες[...]
Πηγή: zannetcooks.com22/8/13 Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ που λένε. Τα links που παραθέτω στο site αποτελούν πηγή έμπνευσης ναι μεν αλλά δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση στα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 12/05/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με ινδική πικάντικη σάλτσα Μια ινδική συνταγή για ένα υπέροχο, λαχταριστό[...]
Πηγή: sintayes.gr