μηλοπιτακια ευκολα | ντολμαδακια αργυρω | μαριναρισμα κοντοσουβλι | μαριναδα για χοιρινο κοντοσουβλι | τουρτα φραουλα με κρεμα πατισερι | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | συνταγες με σφολιατα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ζελατινα γκρειπφρουτ ινδοκαρυδο

Βρέθηκαν 6 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ρολό μοσχαρίσιο με ζαμπόν και σπανάκι

Υλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr

Ρολό μοσχαρίσιο με ζαμπόν και σπανάκι

Υλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]

Πηγή: icookgreek.com
Στέικ από καρδιά κιλότου με σπανάκι

Η καρδιά του κιλότου είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί των ακριβών στέικ. Ζητάμε από τον χασάπη να μας καθαρίσει καλά το κρέας και να το κόψει σε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα |[...]

800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο) κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. βερμούτ 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 φλιτζ.[...]

Πηγή: argiro.gr
Γίγαντες με μοσχάρι και σπανάκι

500γρ. φασόλια γίγαντες 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από κιλότο) 400γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]

Πηγή: cooklos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy