Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Γενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr2 πορτοκαλια(1 χυμο και ξυσμα,1 τα φιλετα του) 2 σαγκουινια (1 '' ''' '' 1 '' '' '') 1 μεριδα μοσχαρισιο φιλετο αλατι και φρεσκοτριμμενο πιπερι ζωμος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣυννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν λίγες μέρες όπως σας έλεγα, βρέθηκα στην Κέρκυρα με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο είμαι μέλος. Το περίμενα πώς και πώς για να πω την αλήθεια, γιατί[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠοιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]
Πηγή: caruso.gr500γρ. κιμα μοσχαρισιο( διπλοπερασμένο στην κρεατομηχανη του χασαπη) 1 κρεμμυδι μεγαλο 1 κουπα ξηρούς καρπούς αναμεικτους(καρυδι,φουντουκι,κασιους,αμυγδαλο) 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grTo Rösti είναι ένα απλό, μα πιο απλό δεν γίνεται που λένε, φαγητό στην παρασκευή του και αποτελεί ένα από τα "εθνικά" πιάτα της Ελβετίας (και έχει και φυσικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΆνοιξε το 1933 (!) στην κεντρική, κοσμοπλημμυρισμένη πλατεία της Λίνδου. Στην όμορφη, μεσαιωνικού ύφους, αυλή του δοκιμάζουμε μία από τις καλύτερες ελληνικές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠεσκέσι κυδώνια έφτασαν στο σπίτι. Όλα καλοδεχούμενα ό,τι μου δίνουν! Έτσι κι αυτά και αξιοποιήθηκαν όπως τους άξιζε. Άλλα έγιναν γλυκό κουταλιού , άλλα τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα κυδώνια άργησαν να μπουν στην κουζίνα μου, αν και ήταν πάντα από τις αγαπημένες γεύσεις. Χάρη στις πολύτιμες συμβουλές αρκετών φίλων του Hungry ,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΒΟΔΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Υλικά 6 μερίδες 1 γλώσσα βοδινή 1 κιλό μοσχαρίσια ποδαράκια κομμένα 8 κρεμμύδια 8 καρότα 1 πράσο θυμάρι 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr1. Σταφύλι Το σταφύλι δικαιολογημένα θεωρείται ο “βασιλιάς των φρούτων”, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α,C και B, σε σταφυλοσάκχαρα και κάλιο. Περιέχει τα[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr