Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Τα Παραμύθια της Χαλιμάς ή Χίλιες και μια νύχτες ή Αραβικές νύχτες (όπως αποδόθηκαν στα ελληνικά) είναι οι μισοτελειωμένες πολυσύνθετες ιστορίες που[...]
Πηγή: pandespani.comΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]
Πηγή: pandespani.comΠίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα φιλέτο γουέλινγκτον είναι ταυτισμένο με μια εξαιρετική περίσταση, μια γαστρονομική τελετουργία που ξεκινά από την παρουσίαση του φαγητού στο τραπέζι μόλις[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comKάποιες Δευτέρες θες η εβδομάδα ν’ αρχίζει την Τρίτη και να τελειώνει την Πέμπτη. Να αναβαθμιστεί σε Π-Σ/Κ-Δ (Παρασκευοσουκουδεύτερο – μα τί ωραία λέξη… σκέτη[...]
Πηγή: pandespani.comΘυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως[...]
Πηγή: pandespani.comΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.com