Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Αν σας έχει τύχει να πηγαίνετε βιαστικά στο κρεοπωλείο, ψάχνοντας για ένα κρέας που θέλετε να το μαγειρέψετε σύντομα και να έχει καλή ποιότητα, ξέρετε ότι αυτό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤέτοιο στιφάδο δεν έχω ξαναφάει!!!!!! Αυτή ήταν η αντίδραση της ξαδέρφης μου της Μαρίας, όταν δοκίμασε το πιάτο αυτό. Η Μαρία έχει αδυναμία σε αυτού του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΖώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]
Πηγή: caruso.grΟ μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ ΤΑΛΙΆΤΑ Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από αυτούς που θα δούν την παραπάνω φωτογραφία θα δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν καν να δοκιμάσουν κρέας το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΠολύ σημαντικό όργανο για την ψυχοσωματική μας υγεία είναι το συκώτι μας. Το συκώτι είναι το καρμπιρατέρ του σώματος. Από εκεί περνούν και διυλίζονται τα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΞέρω, ξέρω έχω «τεμπελιάσει» τώρα τελευταία. Όλο τα κορίτσια της παρέας βάζω μπροστά για να …βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δε λουφάρω όμως!![...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΘυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως να[...]
Πηγή: caruso.grΧειμώνας και κρεατόσουπα πάνε παρέα και τελευταία πολλοί μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη δικιά μου συνταγή, παρόλο ότι ο καιρός είναι ήπιος φέτος. [...]
Πηγή: caruso.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά : 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 g κρέας ανά άτομο) 2 κρεμμύδια 2 φλιτζάνια κρασί μαδέρα (ή μαυροδάφνη) 1/2 κουταλιά φαρίνα 1 κύβος ζωμού μόσχου 1/2 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΥπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΣτη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]
Πηγή: sintayes.gr