Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Οσομπούκο συνοδευόμενο με ριζότο σαφράν (Ossibuchi di vitello e risotto allo zafferano), ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE, ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE, ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA MILANESE, Το γκουρμέ οσομπούκο του Harry's Bar | Caruso.gr, αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι - Pandespani.com
1 χοιρινό πόδι 500 γρ.χοιρινό κεφαλάκι 250 γρ. μοσχαρίσιο κότσι 500 γρ. πατάτες 200 γρ. σέσκουλα 300 γρ. λευκά φασόλια 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 λουκάνικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό φραγκόσυκα 2 μάνγκο 300 γρ. ζάχαρη 100 ml μέλι 30 γρ. βούτυρο 50 ml ξύδι 1 ξύλο κανέλας 1 αστεροειδής γλυκάνισος 5 γρ. ροζ πιπέρι 2-3 ίνες σαφράν 30 ml[...]
Πηγή: gastronomos.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Ισπανία οι ουρές του ταύρου είναι εκλεκτό μεζεδάκι, που μαγειρεύεται συνήθως με γλυκό κρασί του Jeréz. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το σημερινό Jeréz[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Εγώ το κάνω στην κατσαρόλα για πιο εύκολα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα στο φούρνο. Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο κλασσικό ριζότο , του Βασιλικού και της Παρμεζάνας , του γένους ggr , που γεννήθηκε την 14.09.2007 στην Αθήνα και διαμένει στη διεύθυνση www.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια συνταγή που θα σας καταγοητεύσει σε ένα δείπνο για δύο.. Πικάντικο και ιδιαίτερο όπως μια επέτειος!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμ. μοσχάρι φιλέτο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη συνταγή την έχω φυλαγμένη από πολλά χρόνια γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν άρχισα να ασχολούμαι με τη κουζίνα. Υλικά Κουνέλι (με το συκώτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΤα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]
Πηγή: caruso.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό φιλέτο χοιρινό ή μοσχάρι Ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι 400 γρ. ρύζι 2-3 στήμονες σαφράν Για την σάλτσα HOLLANDAISE 220 γρ. QimiQ 6 κρόκοι αυγών 440 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑντιγράφουμε από το λεξικό... "εντράδα , η : γενική ονομασία ποικίλων φαγητών από κρέας και λαχανικά." Μέχρι τώρα τα φρέσκα φασολάκια τα μαγειρεύαμε σκέτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια 6-8 άτομα ½ κατσικάκι 4 κιλών (από τη μέση προς το λαιμό) 1 συκωταριά ψιλοκομμένη 300 γραμμάρια βούτυρο 3-4 κλωνάρια δενδρολίβανο 350 γραμμάρια ρύζι τύπου[...]
Πηγή: sidagi.grΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.gr