καπ κεικ νηστισιμα | νηστισιμο κεικ με φρουτα | πιτα με καλαμποκαλευρο αργυρω | κρεμα με κουακερ και γαλα | ταρτα γλυκια με γιαουρτι | ευκολα μαφινς χωρις μιξερ | κοντοσουβλι δρισκας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ανανας μπριζολες

Βρέθηκαν 87 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Το μενού μας! 25 Απριλίου έως 01 Μαΐου

Για πότε φεύγει κι ο Απρίλης...ούτε που το καταλάβαμε! Κι ο καιρός εξακολουθεί να μας κάνει τα τσαλίμια του. Μα πότε θα καλοκαιριάσει;;;; Μας κούρασε πολύ ο[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Μυστικά για τέλειο ψήσιμο και άλλες συμβουλές

Μυστικά για τέλειο ψήσιμο και άλλες συμβουλές Πριν από το ψήσιμο Αν πάρουμε καλαμάκια από μπαμπού, καλό είναι να μην τα χρησιμοποιούμε στα κάρβουνα, γιατί[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Χριστουγεννιατικος μπουφες απο το daddycool!Εδω[...]

Σας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το “κρεατάκι της γιαγιάς” ή πως να φτιάχνετε[...]

Αν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Ενα όμορφο μενού από τον chef Μιλτιάδη Κιούκα -[...]

Αυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]

Πηγή: tastefull.gr
BeerFest

Τα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
friday's night out

Πήραμε και εμείς μέρος στο φετινό διαγωνισμό living well των Friday's με το πιάτο wannabe chicken mojito και παρόλο που τ o πιάτο μας δεν έφτασε στον τελικό[...]

Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Η Μπύρα… Πάει με Όλα! (Γευστικοί Συνδυασμοί)

Ένα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος  η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]

Πηγή: funkycook.gr
Κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα

Υλικά (για 6 άτομα) 8 μεγάλα κρεμμύδια (άσπρα ή κίτρινα) σε χοντρές φέτες 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 3 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. dry Sherry 1 lt. ζωμός[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μένα, έτσι δεν είναι;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με[...]

Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]

Πηγή: caruso.gr
Το γκουρμέ οσομπούκο του Harry's Bar |[...]

«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]

Πηγή: caruso.gr
Γλυκόξινα χοιρινά φιλετάκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μακαρόνια με κιμά

3 κ.σ. ελαιόλαδο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. ξερό θυμάρι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 100 ml[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ρολό κιμά με πουρέ γλυκοπατάτας

1 κύβος κοτόπουλο 3 σκ. σκόρδο (1 σκ. + 2 σκ.) 60 γρ. ελαιόλαδο (2 κ.σ. + 2 κ.σ. + 2 κ.σ.) 2 κ.σ. εστραγκόν ή θυμάρι, ξερό (1 κ.σ. + 1 κ.σ.) 1 κ.γ. γλυκιά[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σουτζουκάκια με ρύζι μπασμάτι συνταγή από[...]

Για τον κιμά 100 ml ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 350-400 γρ. ψωμί του τοστ 100 ml γάλα 3,5% λιπαρά 2 αυγά αλάτι 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Λαχματζούν

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Μπιφτέκια με Σάλτσα Τομάτας και Μελιτζάνες στο[...]

Οι μελιτζάνες είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό υλικό της Ελληνικής κουζίνας. Μαγειρεύονται λαδερές, στο φούρνο ή την κατσαρόλα, συνοδεύουν το κόκκινο κρέας ή το[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και μήλα & σάλτσα[...]

Αναρτήθηκε στις 19/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και μήλα & σάλτσα μήλου Μια συνταγή για Γαλοπούλα[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κεφτεδάκια με φασολάκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κρεατόπιτα με μοσχάρι κοκκινιστό (Πετιβιέ)

Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Το μενού μας!! από 23/5 εως 29/5

Καλημέρα καλημέρα!! Πως περνάνε οι εβδομάδες αυτό το διάστημα, δεν το έχω καταλάβει!! Μια με τα σχολικά που φτάνουν στο τέλος τους, μια με τις αλλαγές στο[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy