Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Υλικά 2 κιλά μοσχάρι καρέ κόντρα 1κ.σ αλεύρι 2κ.σ μουστάρδα 4κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 2 καρότα κομμένα στα 4 2 μήλα κομμένα στα 4 10[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜεξικάνικο πιάτο σήμερα, εύκολο, γρήγορο, χορταστικό και πεντανόστιμο. Εnchiladas με κιμά, φασόλια και άλλα υλικά. Oι enchiladas είναι πιτούλες tortillas[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓια σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤα αγαπημένα μας μακαρόνια με κιμά τώρα και στον φούρνο! Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 20 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Σπιτικός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΜα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στα στρογγυλά ψωμάκια που κρύβουν ανάμεσά τους ζουμερό μπιφτέκι, τυρί και τόσα χρώματα από κέτσαπ, μουστάρδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα σε "λιανίσω"! Θα σε "σφάξω"! Θα σε "κάνω κιμά"! Κλασσική απειλή σε παλιές ελληνικές ταινίες (και όχι μόνον...) όταν δε, ο αδελφός τύχαινε να είναι χασάπης[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜεξικάνικο πιάτο σήμερα, εύκολο, γρήγορο, χορταστικό και πεντανόστιμο. Εnchiladas με κιμά, φασόλια και άλλα υλικά. Oι enchiladas είναι πιτούλες tortillas[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλημέρα σας! Σήμερα έχουμε άλλη μία νοστιμότατη συνταγούλα με μελιτζάνες που την έχω καταγράψει από παλιά (μη με ρωτήσετε ποιά...) τηλεοπτική εκπομπή. Αν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ επιτυχία της παρακάτω συνταγής έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να δώσει την αίσθηση του Μεξικού, διατηρώντας όμως τις λεπτές γεύσεις της Γαλλίας. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι ( ζητήστε από τον κρεοπώλη να τα ανοίξει κατά μήκος, για γεμιστά ρολά) Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα μυρίζει μαμά. Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν παιδί ήταν το ρολό κιμά γεμιστό με αυγά και τυράκι. Τη συνταγή μού την[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 χωριάτικα φύλλα κιχί με αλεύρι ολικής άλεσης 300 γραμ. μοσχάρι κόντρα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 σκελίδα[...]
Πηγή: argiro.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια τα μπιφτέκια: 1/2κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 2 αυγά Μαϊντανό αρκετό 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη 1/3 της κούπας γάλα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη...οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα πιάτα του καλού μου είναι μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λίγο τηγανητό λουκάνικο, είτε λουκανικάκια Φρανκφούρτης είτε κάποιο άλλο[...]
Πηγή: zannetcooks.com