Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας: 800 γρ. (κατάλληλο για ρολό ή κιλότο) κομμένο από τον κρεοπώλη σε ορθογώνια φέτα σπανάκι: 500 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 2 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.com