Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 167 συνταγές
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΥΡΑΣ-ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ STICKS ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, Μοσχάρι με μπέικον, μανιτάρια και μπύρα συνταγή από vasiliki ver, Μοσχάρι με μανιτάρια και μπύρα συνταγή από Μαριάνθη, Μοσχάρι με μπέικον, μανιτάρια και μπύρα, Μοσχάρι με μπύρα και μανιτάρια στην κατσαρόλα
Ο κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 300 γρ. ψωμί ξερό 3/4 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού μπύρα αλάτι, πιπέρι ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο, θρεπτικό, εύκολο στο μαγείρεμα, το συκώτι είναι ιδανικός μεζές για να συνοδεύσει ουζάκι ή μπίρα. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες : για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/gr