Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου (ξεχωριστά το ασπράδι από τον κρόκο) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 φέτες ψωμί τόστ 2 σκελίδες σκόρδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ χειμώνας μπήκε για τα καλά(καιρός ήταν) και όλα σχεδόν τα σπίτια είναι έτοιμα για τις γιορτές. Παντού στολίδια και λαμπιόνια και οι κουζίνες των σπιτιών[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]
Πηγή: foodjunkie.euΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6 χοντρές φέτες πάχους 2,5 εκ. ελαιόλαδο: λίγο βούτυρο λιωμένο ή λάδι τρούφας: λίγο, για το ψήσιμο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα (200 γρ. το καθένα) ½ γαλλικής μπαγκέτας 4 ψωμάκια χάμπουργκερ 250 γρ. φρέσκο φουαγκρά Τρούφα (ή λάδι τρούφας) 1 αβγό Κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 κιλά 1.500 γρ. κάστανα βρασμένα 200 γρ. χοιρινό κιμά 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντρά αλεσμένο 2 αβγά 1 μικρό βαζάκι μαύρες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Μπούτι αρνίσιο 1 συκωταριά 2 αβγά 4 καρβελάκια χωριάτικο ψωμί 250 γρ. παλαιωμένο κασέρι Σοχού Λευκό κρασί Αβγά ορτυκιών (κλεισμένα με τρούφα –[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Η Πρωτοχρονιά έφτασε σχεδόν και σίγουρα η οργάνωση του τραπεζιού της παραμονής αλλά και του πρώτου γεύματος της χρονιάς είναι απαραίτητη για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔείτε το: food.pathfinder.gr Ο Γιώργος Παπακώστας μας αποκαλύπτει τη συνταγή για μοσχαρίσια burger με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα[...]
Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami