Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 8 άτομα περίπου): 1 κιλό αλεύρι σκληρό 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (αρνίσιο για τους σκληροπυρηνικούς) με πολύ λίπος 1 κιλό κρεμμύδια μεγάλα 0.5[...]
Πηγή: greekcook.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr2 έντερα παχιά (από γίδα) 1 συκωταριά αρνίσια (χωρίς το συκώτι) 300γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ρύζι γλασέ[...]
Πηγή: cooklos.grΣτην Ισπανία οι ουρές του ταύρου είναι εκλεκτό μεζεδάκι, που μαγειρεύεται συνήθως με γλυκό κρασί του Jeréz. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το σημερινό Jeréz[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 κιλό εντόσθια (εκτός από το συκώτι) 250 γραμ .κιμά μοσχαρίσιο 2 έντερα γίδας (παχύ έντερο) , 60 εκ το καθένα , καλά πλυμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚρασομεζές εξτρα !!! Μια παμπάλαια συνταγή. Συνταγή του πατέρα μου, του Γιώργου Καλιντζαίου !!! Υλικά ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ή πρόβειος από ζυγούρι άπαχο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι από το Πήλιο και την φτιάχνουν για μεζεδάκι ή και κύριο φαγητό τις μέρες του Πάσχα. Υλικά 1 παχύ έντερο (μπουμπάρι) 1 μικρή συκωταριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατερίνα Θεολόγου , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και ζεσταίνουμε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά χωρίς ελαιόλαδο. Όταν έχει[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί είναι το μπουμπάρι; Το μπουμπάρι είναι το μοσχαρίσιο έντερο γεμισμένο με συκώτι, ρύζι, ρίγανη και 2-4 καυτερές κόκκινες πιπεριές, ανάλογα με το πόσο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]
Πηγή: pandespani.comΉρθε και το Μ.Σάββατο!!! Πριν λίγο έφτιαξα τη δική μου μαγειρίτσα, με μοσχάρι, γιατί τα εντεράκια κλπ....δεν τα συμπαθώ! Έχω κι εγώ τα ελαττώματά μου! Τι[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΠαραδοσιακό, μερακλίδικο πιάτο! Ένα πιάτο που στο παρελθόν ήθελε πολύ κόπο και νοικοκυροσύνη. Ου παντός που λένε… Στο μυαλό μου το καθάρισμα εντέρων και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Παχύ έντερο Κιμάς μοσχαρίσιος Συκωταριά Ρύζι Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μαϊντανός ψιλοκομμένος Ρίγανη Πιπέρι Αλάτι Καυτερή πιπέρια Πατάτες Λεμόνια ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν να «παγώσουμε» το χρόνο, ενώ παρέχουν εξαιρετική χρησιμότητα στο δέρμα μας: Ανανάς Στο νωπό ανανά συναντάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr"Πιές παιδί μου το γάλα σου!" Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει αυτή την φράση. "Γιατρέ, το παιδι μου δεν πίνει γάλα" Αλλο και αυτό. Μήπως το παιδάκι καλά κάνει[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr